Son sözleri ‘Sanırım ölüyorum, elveda anne’ oldu

Şu ana dek 30 olduğu açıklanan Londra’daki Grenfell Tower yangınında ölenler arasında, yangın anında annesini arayarak, “Ölmek istemiyorum anne, bu hiç adil değil. Benim için yaptığın her şeyden dolayı teşekkür ederim, elveda” diyen İtalyan Gloria Trevisan’ın ve sevgilisinin de olduğu açıklandı.

Yangının ardından haber alınamayan onlarca kişi arasında, 24 katlı binanın 23’üncü katında oturan 26 yaşındaki Gloria Trevisan ve İtalyan sevgilisi Marco Gottardi de yer alıyordu.

İtalya’nın kuzeyinde yaşayan Trevisan ailesinin avukatı Maria Cristina Sandri bir açıklama yaparak, İngiliz yetlkililerden edindikleri bilgilere göre, iki gencin de yaşamını yitirdiğinin kesinlik kazandığını duyurdu.

Gençlerin ailelerinin büyük birer acı yaşamakta olduğunu dile getiren avukat, gazetecilerden bu konuda açıklama almak için ısrarcı olmamalarını da istedi.

“Sanırım ölüyorum, elveda anne”

Avukat Sandri, Gloria’nın, yangının çıkışından kısa süre sonra annesi Emanuela Trevisan’ı cep telefonuyla aradığını ve annenin kaydettiği bu son konuşmaları dinlediğinde kendisinin de ağladığını söyledi.

Buna göre Gloria Trevisan, yerel saatle 01.00 civarında başlayan yangından sonraki 2 saat boyunca birkaç kez annesiyle konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir