İstanbul Tatlı Dükkanı Gaziburma

Gaziburma baklava ve Tatlı, 1984 tarihinde Mustafa Sait Budumlu tarafından Pendik’ te kurulmuş ve eşsiz şerbetli tatlılara imza atan bir mekandır. Özelikle fıstıklı baklavada iddialı olan Gaziburma Baklava ve Tatlı, burma kadayıftan şöbiyete, sütlü nuriyeden ekmek kadayıfına, künefeden fırın sütlaça kadar pek çok çeşit tatlıyı sizin hizmetinize sunmaktadır.

37 yıl önce kurulan Gaziburma Baklava ve Tatlı yılların getirdiği ustalıkla müşterilerinin ne istediğini çok iyi bilir ve tam da onların damak zevkine göre tatlılar imal etmektedir. Müşteri memnuniyetini ilke edinerek en özel baklava unlarıyla ve en kaliteli Antep fıstığı ve ceviz kullanılır. 

İstanbul Tatlı Dükkanı Gaziburma

İstanbul tatlıcı dükkanı gaziburma, fıstıklı baklava gibi çok sayıda tatlı çeşidini bünyesinde barındırıyor. Neredeyse yarım asırlık tecrübe ile aile geleneği haline gelmiş bir kurumdur. Özellikle tatlı yapımında kullanılan başta un, tereyağı, yumurta, şeker ve nişasta gibi ürünlerin organik olmasına ve GDO kısaltması ile bilinen genetiği değiştirmiş organizmalar kullanmamaya dikkat edilmektedir.

Tüm baklava ve tatlı çeşitleri sizin için özen ve sevgi ile hazırlanmakta, en kısa sürede sizlere sunulmaktadır. Beklemiş ürünler kati suretle müşterilere sunulmamaktadır, yeni şerbeti dökülmüş tatlılar soğuduktan sonra hemen sizlere ikram edilmektedir.

Ayrıca Gaziburma Baklava ve Tatlı hem yüz yüze yapılan yorumlar hem de sosyal medya da yapılan yorumlar dikkate almakta, her zaman daha iyisini değerli müşterilerine sunmak için büyük çaba sarf etmektedir.

Gaziburma konumuna şu şekilde ulaşabilirsiniz:

https://www.google.com/maps/place/Gaziburma+Mustafa/@40.878295,29.2309713,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x14cadcad5b0b83d7:0x8ad4c85910442934!8m2!3d40.878295!4d29.23316

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir