İnternet üzerindeki herhangi bir haber, fotoğraf ya da videoyu kaldırma

İnternet üzerindeki herhangi bir haber, fotoğraf ya da videoyu kaldırma

İnternet ortamında sizi rahatsız eden bir haber, video ya da fotoğraf olabilir. Böyle bir durumda, ilgili haber, fotoğraf ve videoları ortadan kaldıracak adresler bulunmaktadır. Bugün sizlere, online distilasyon hizmeti sunan bir firma tanıtacağım. Bu firmanın ismi, Distile şeklindedir. 2010 yılından bu yana, internetten içerik kaldırma hizmetleri sunan Distile, 7 senede çok sayıda içeriği internetten kaldırmayı başarmıştır. Siz de internetten kaldırılmasını arzu ettiğiniz herhangi bir içerik gördü iseniz, bu içeriği Distile yetkililerine bildirebilirsiniz.

Arama motorlarında sizi rahatsız eden bir sonuç mu var? Örneğin isminizi google arama motoruna yazdığınız vakit, ilk sıralarda rahatsız edici bir haber mi çıkıyor? Asla dert etmeyin. Bu haberi arama motorlarından kaldıracak güçlü bir ekip sizler için çalışacaktır. Distile ekibi, olumsuz sonuçları arama motorlarından kaldırmak adına gerekli tecrübe ve bilgi birikimine sahiptir.

Haber kaldırma ihtiyaçlarınızı karşılamak istiyorsanız, Distile firmasından bir başka firmaya başvurmayınız. İnternetten içerik kaldırma konusunda en iyi hizmeti, Distile firmasından alabilirsiniz. Distile ile alakalı merak ettiğiniz hususlar olması halinde, distile.com.tr isimli web sitesine ziyarette bulunmanızı öneriyoruz. Bu web adresi üzerinde, Distile tarafından sunulan tüm distilasyon hizmetleri ile ilgili oldukça ayrıntılı bilgiler kendine yer bulmuştur. Firmadan hizmet satın almadan evvel, distile.com.tr adresindeki bilgilere gözatmanızda yarar olacaktır.

Artık haber sildirmeniz gerektiği anda hangi adrese başvurmanız gerektiğini biliyorsunuz. Böyle bir durumda, Distile yetkilileri size en hızlı şekilde yardımcı olacaktır. Distile adresinden alacağınız hizmet neticesinde, kaldırılmasını istediğiniz blog siteleri, sosyal medya hesapları ya da Youtube videoları internet ortamından anında kaldırılır.

Distile adresinin internetten haber kaldırma hizmetinden memnun kalırsanız, bu yönde ihtiyacı olan dostlarınıza da Distile önerisinde bulunabilirsiniz. Sevdikleriniz hakkında internette kötü içerikli haberler yapılıyor ise, onları bu dertten kurtaracak en iyi adres, hiç şüphesiz distile.com.tr adresidir. Distile.com.tr tarafından sunulan online itibar yönetimi ve online distilasyon hizmetleri ile beraber, siz ve sevdikleriniz itibarınızı en iyi şekilde koruma fırsatı elde edebileceksiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir