F klavyede On Parmak Klavye Testi

F klavyede On Parmak Klavye Testi

F klavye kullanan birisi olarak sizi on parmak eğitim kursuna davet ediyoruz. Kurs sizlere özel ücretsizdir. Kursa katılmak için hemen siz de Onparmak.org internet adresini kullanabilirsiniz. Kurs tarihini siz belirleyeceksiniz. Kursa günün 24 saati katılabilirsiniz. Kurs sitede hazır olarak bekliyor. Siz ne zaman müsait olursanız o zaman katılabilirsiniz. Kurs için herhangi bir ücret ödemenize gerek yoktur. İnternet bağlantılı bir bilgisayar ya da tabletinizin olması yeterlidir.

On parmak eğitim kursu sitede yüklü videolardan oluşmaktadır. Kursa başlamadan önce sitede yer alan Klavye hız testi ile kendinizi önce bir test edin. Dakikada kaç kelime yazdığınızı önce belirleyin.
Klavye hız testinde size sunulan kelimeleri mümkün olduğunca hızlı bir şekilde yazmaya çalışın. 1 dakika boyunca hızlı bir şekilde yazın. Dakikanın sonunda size kaç kelime yazdığınız söylenir. Sonuçlara göre 10 parmak yazım hızınız ortaya çıkar. 30 kelimeden az yazıyorsanız klavyeniz yavaş, 30-50 arsı yazıyorsanız klavyeniz orta, 50 üstü yazıyorsanız klavyeniz hızlı demektir.

On parmak yazım videosunu kullanmadan önce F klavye kullanıyorsanız klavye türü olarak F klavyeyi seçmelisiniz. Klavye seçiminden sonra seviye seçimi yapılır. Başlangıç, orta ve ileri seviyeler bulunur. On parmak eğitim videoları izlemek için Onparmak.org internet adresimizi kullanabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir