En İyi Erkek Parfümleri


En İyi Erkek Parfümleri

Erkeklerin parfüm konusunda belkide bayanlardan daha hassas olduklarını söyleyebiliriz. Çünkü çoğu bayan parfüm kullanıcısı az da olsa erkeklerin parfüm hakkında özellikle Tester Parfüm ne hissedeceklerini bilmek isterken, erkekler ise önce kendilerini sonra çevredekileri düşünmektedirler.

Erkek parfümleri arasında en iyi markalara gelirsek, ilk sıralarda olan tabiki Tom Ford Black Orchid Parfüm öncelikli gelir. Sebebi ise parfümü bir sıkışta ister kıyafet isterseniz de teninizde diğer parfümlere nazaran saatler, hatta günlerce durabilme etkisidir.

Diğer bir erkek parfüm markası ise oda olmazsa olmazlardan Hermes Parfüm ilk sıralarda yer alır. Hermes parfümün içeriğindeki aroma ve oryantal kokusu ile analizlere dayanarak şunu en çok tespit ediyoruz ki satın alınan ve beğenilen parfümler arasında ilk sıralarda yerlerini almaktadırlar.

Bu iki erkek parfüm markası hem erkeklerin vazgeçilmezi, hem de mucizeler yarattığı için kadınların da kullandığı parfüm markaları arasında yer aldığını belirtmek isteriz.

http://www.erdalmugurtay.com/image/cache/data/testerparfum/acqua-di-gio-304x424.jpg

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir