7’li koalisyondan hakaret ve tehdit yağıyor! HDP: Kılıçdaroğlu kazanırsa hesap verecekler!

Seçim sürecinde ‘kazanacağını’ düşünerek havaya giren 7’li koalisyondan tehdit ve hakaret yağmaya devam ediyor. Hesaplaşma tehdidinde bulunan muhalefet, halka parmak sallama küstahlığına her gün bir yenisini ekliyor.

Seçim sürecinde kazanacaklarını düşünerek halka ve AK Parti’ye parmak sallayan Millet İttifakı bileşenlerinin tehdit ve hakaretleri bitmiyor.

“Helalleşeceğiz”, “Başörtüsünü serbest bırakacağız”, “Yasaklar ve sansürler olmayacak” gibi inandırıcılıktan uzak ifadelerle PR yapan Millet İttifakı’nın bileşenleri ve destekçileri, kin ve intikam hırslarını dışa vurmayı sürdürüyor. Deprem felaketini fırsat gören ve “Erdoğan buradan şamar yer” diye düşünen zihniyet, bu ‘özgüven’ ile ‘hesaplaşma’ ve tehdit dilini kullanmaktan çekinmiyor.

Muhafazakar ve dindar seçmeni saflarına çekmek için ‘takiye’ yapan Millet İttifakı ve destekçileri, bir yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ‘diktatörlük’ ile suçlarken diğer yandan ise iktidara geldiklerinde gerçekleştirecekleri uygulamaları da itiraf ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir